Visjon

Nordic Season Products skal være en ledende aktør på sesongprodukter i Norden! Nordmenn, svensker, dansker og finner krever kvalitet, funksjonalitet, trend og valgfrihet! Vi ønsker å treffe din personlige smak og levere produkter som gleder kundene i mange år! Vi skal arbeide hver dag for å levere det beste utvalget og den beste kvaliteten, til riktige priser!

Varenes Kvalitet

Nordic Season Products skal utvikle egne merkevarer tilpasset de kravstore forbrukerne i Norden. Dette gjelder generelt for varenes kvalitet, men også varers tilpasninger som må til i forhold til faktorer som for eksempel vårt nordiske klima. Viktig er også spesifikke lover og regler i de nordiske landene, samt EU direktiver og annet som må følges opp. Gjennom vår kunnskap har vi også satt oss i posisjon til å produsere merkevarer for kjeder som ønsker egen profilering på sine varer. Slike EMV leveranser utgjør i dag en del av vår produksjon. Over 95 % av alle våre varer blir inspisert og funnet i orden før skipning hjem til Norden tillates. Mye av vår omsetning kommer med kunnskapsprodukter som er elektriske eller benytter gass. Safety First er derfor også et begrep vi jobber hver dag med å etterleve.

Sosialt ansvar og Miljø ansvar

Nordic Season Products vil være seg sitt sosiale ansvar bevist. Vi er derfor medlem av BSCI. Med dette ønsker vi å bidra til at alle som produserer varer for oss skal ha gode menneskelige forhold på sin arbeidsplass, spesifisert etter de krav som myndighetene i våre produksjonsland og lokale myndigheter der løpende stiller og forbedrer for det lokale næringslivet. Også på hjemmebane i Norge skal vil naturligvis følge de spille regler som gjelder.

Med RoHS og REACH har verden tatt et godt steg fremover i bekjempelse i bruken av farlige stoffer i vare produksjon. Alle våre produsenter må dokumentere at deres produkter ikke inneholder stoffer som er forbudt, - eller konsentrasjoner som er høyere enn tillat. For varer som er mer utsatt for mulig bruk av miljøgifter foretar vi også REACH testing på eget initiativ.

Nordic Season Products

Består av to selskaper; Nordic Season Products AS, og Nordic Season Asia Co., Ltd.. Førstnevnte hjemmehørende I Norge og sistnevnte I Hong Kong. Vi har kontor og showroom på Kjeller, rett utenfor Oslo, - og kontor i Shanghai, Kina. Totalt er vi 16 medarbeidere i Norge og Shanghai.

Nordic Season Products AS ble etablert i 2006, - og Nordic Season Asia kom til i 2008. Vi har hatt vekst hvert eneste år, bygget sten på sten og omsetter i 2017 for 130 MNOK samlet.