Lysene

I jakten på det perfekte juletreet, er det viktig å vite hvilke typer ferdigmonterte juletrelys
du kan velge mellom:

Mini LEDlys, Wirelights, SmartLights og fargede LEDlys

LEDlys juletre

Wirelights

Wirelights er mindre enn mini LEDlys. Små LED-lyspunkter (dioder) er festet direkte på ledningen og jevnt fordelt over hele treet, helt fra innerst ved stammen til ytterst på grenene. På juletrær med wirelights er det flere lyspunkter og kortere avstand mellom hver diode, sammenlignet med mini LEDlys. På grunn av diodens størrelse avgir hver diode noe mindre lys, men det totale antallet lyspunkter utgjør til sammen en flott lysprakt på treet.

Se utvalget

Mini LEDlys

LED minilys er små lyspærer av høy kvalitet med lang levetid. Våre modeller leveres med ekstra mange minilys tilpasset hvert enkelt tre. Antall pærer varierer fra 130 lys på de minste og opp til 500 lys på de største trærne. De fleste juletrær med LED minilys har en 5-trinns dimmer på transformatoren, slik at du enkelt kan justere lysstyrken på lysene..

LEDlys juletre

Lys med fargevalg

På utvalgte modeller kommer de ferdig monterte lysene med fargevalg. Velg mellom å ha farget lys eller standard varmhvitt lys. Med fjernkontrollen kan du styre fargevalg og ulike lysfunksjoner etter ønske. Lysfunksjonene er mange, og inkluderer blant annet skifte mellom flere farger i kombinasjon, blinking, funkling og timerfunksjon. Totalt er det 48 funksjoner: 8 ulike farger og 40 bevegelsesmønster.

Se utvalget

Varmhvite LEDlys (WW)

De fleste av Nordics kunstige juletrær har ferdig monterte lys. Da slipper du selv å fordele alle lysene jevnt og fint på treet. Ferdigmonterte lys har varmhvite LEDpærer (forkortet som WW, warm white) som gir lysene en behagelig og stemningsfull, varm glød. LEDpærer er energieffektive og avgir lite varme.

SmartLight

SmartLight er LEDlys koblet sammen med en Wi-Fi boks, og som lar deg styre lysene på treet med din smarttelefon. Last ned appen gratis på Appstore eller Google Play. I appen har man funksjoner som dimming, timer, dobbeltimer og ulike lysprogrammer. Flere trær med SmartLight kan styres fra samme app. SmartLight kan brukes uten mobil, og lysene vil da lyse på full styrke. Forklarende manual for oppkobling følger med treet og finnes også digitalt i appen.

Dimmefunksjon

Ved noen anledninger er det fint å kunne dempe juletrelysene.
For eksempel kan lysene på treet være forstyrrende om TV står i samme rom som juletreet. De fleste trær leveres med lys og dimmefunksjon, som styres via transformator. På transformatoren er det en praktisk knapp som justerer lysstyrken steg for steg. Det er totalt 5 steg mellom full lysstyrke og at lyset er helt slukket. Bruk alltid dimmeren som følger med juletreet. Ikke sett støpselet i en stikkontakt som er koblet opp mot en veggmontert dimmebryter.

Left Menu Icon