Slik kjenner du oss igjen i fremtiden.

Vi fornyer grillavdelingen og har skiftet til en ny flott logo.

I en overgangsperiode vil du nok finne ny og gammel logo i butikkene.
Den gode kvaliteten på produktene er den samme som før.

Å grille med gassgrill er både enkelt og effektivt. Gassgriller er godt egnet for både direkte og indirekte grilling, og mulighetene for å finne ditt perfekte grillmåltid er ubegrenset. En gassgrill blir raskt varm, og det er enkelt å kontrollere varmen og tilpasse den til maten som skal grilles.

Nordic Season gassgriller finnes i mange størrelser og varianter, med varierende antall brennere og muligheter for bruk av flere typer tilbehør.  

Å grille med kull/tre har vi mennesker gjort siden vi fikk kontroll på ilden. For mange av oss er det det å grille med kull som er grilling. Det er sosialt, og resultatet av et perfekt grillmåltid er for mange av oss det beste man kan oppleve.

Nordic Season tilbyr et variert sortiment av kullgriller i mange forskjellige størrelser og varianter – til bruk både hjemme og ute på tur.

Elektriske griller har de seneste årene utviklet seg mye. Selv for en som griller mye er smaksforskjellen ofte minimal. Ønsker du en grill som er enkelt og sikker å operere, eller bor slik til at det er begrensninger i bruk av åpne flammer – er elektrisk grill en god løsning.

Mange griller kan også benyttes innendørs, og for de med abstinenser når høststormene står på, er grillmat fra en elektrisk grill – et supert alternativ.

Left Menu Icon