Fordelene


Økende etterspørsel

Kunstige juletrær har blitt svært populært i norske hjem de siste årene, og ikke uten grunn. Trærne ser så naturtro ut, at du vil tro de kommer rett fra skogen. I tillegg vil du oppdage de mange praktiske fordelene ved å eie et kunstig tre, som er økonomisk, lettvint og gir deg mer tid til julehygge. 

Flere typer trær å velge mellom

Har du bestemt deg for å kjøpe et kunstig juletre, har du mange flotte trær å velge mellom.  Store eller mindre trær i ulike fasonger og farger, smale trær som krever liten plass, tre med snødekte grener, trær med ekstra mange lys, trær uten lys, eller trær som kan brukes både ute og inne. Velger du kunstig, åpner det for flere valgmuligheter.

Vakkert og frodig – år etter år

Det er begrenset hvor lenge et ekte tre holder seg pent, selv med godt stell. Et kunstig tre trenger ikke vann eller en bestemt romtemperatur for å holde seg friskt. Det vil aldri drysse eller bli brunt, og julen kan vare så lenge du ønsker. Som alt annet, vil støvtørking av grener og nåler være nødvendig etter en tid. Lagrer du treet i en eske eller oppbevaringsbag, vil du ha et like fint og frodig tre når neste jul nærmer seg.

Oppbevaringsbag juletre

Allergivennlig

Kunstige juletrær er et naturlig valg dersom du har astma eller andre allergiplager. Et ekte tre vil naturligvis inneha pollen, muggsopp og kan dessuten bringe med seg insekter som ofte bosetter seg i trestammen. Med et kunstig tre, slipper man insekter og pollen som kan være belastende for allergikere.

Økonomisk

Et kunstig juletre vil holde seg pent år etter år. Kjøper du et kunstig juletre av god kvalitet, er dette en engangsinvestering som vil lønne seg over tid, sammenlignet med å kjøpe et ekte tre hver jul. Naturen blir dessuten spart for unødig trehogst.

Tilgjengelig og lettvint

Når julestria nærmer seg, kan det være en lettelse å vite at juletreet allerede er i boks. Du slipper å hente, frakte og akklimatisere et stort, ekte tre. Et kunstig tre kommer i tre deler pakket i en håndterbar eske. Monteringen er enkel. Når julen er over, er det gledelig å slippe å bære et ekte tre med brune, dryssende greiner ut på verandaen eller ned trappeoppgangen. Et kunstig tre, demonteres og lagres i esken. Vi anbefaler en oppbevaringsbag spesiallagd for juletrær.

Left Menu Icon