Slik vil du kjenne oss igjen i fremtiden.

Vi fornyer grillavdelingen og har skiftet til en ny flott logo.

I en overgangsperiode vil du nok finne ny og gammel logo i butikkene.
Den gode kvaliteten på produktene er den samme som før.

Å grille med gassgrill er både enkelt og effektivt. Gassgriller er godt egnet for både direkte og indirekte grilling, og mulighetene for å finne ditt perfekte grillmåltid er ubegrenset. En gassgrill blir raskt varm, og det er enkelt å kontrollere varmen og tilpasse den til maten som skal grilles.

Nordic Season gassgriller finnes i mange størrelser og varianter, med varierende antall brennere og muligheter for bruk av flere typer tilbehør.  

Å grille med kull/tre har vi mennesker gjort siden vi fikk kontroll på ilden. For mange av oss er det det å grille med kull som er grilling. Det er sosialt, og resultatet av et perfekt grillmåltid er for mange av oss det beste man kan oppleve.

Nordic Season tilbyr et variert sortiment av kullgriller i mange forskjellige størrelser og varianter – til bruk både hjemme og ute på tur.

Electric grills have evolved a lot in recent years. Even for someone who grills a lot, the taste difference is often minimal. If you want a grill that is easy and safe to operate, or drill so that there are limitations in the use of open flames – electric grill is a good solution. Many grills can also be used indoors, and for those with withdrawals when the autumn stomes are on, barbecue from an electric grill – is a great option.

Left Menu Icon